Emre Altuğ takipçilerini geçmişe götürdü « Sakarya Son Dakika

31 Mayıs 2023 - 13:49

Emre Altuğ takipçilerini geçmişe götürdü

Emre Altuğ takipçilerini geçmişe götürdü
Son Güncelleme :

09 Ocak 2023 - 14:29

57 views

Emre Altuğ sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla takipçilerini yıllar öncesine götürmekten de geri durmayan Emre Altuğ, Instagram’ın TBT akımına uydu ve bu defa sevenlerini lise yıllarına götürdü.

class=”medyanet-inline-adv”>

İlerleyen yaşına rağmen genç görüntüsünü korumayı başaran Altuğ, şimdilerde AVM olduğunu söylediği lisesinde çekilmiş bir karesini;  “Buraya bıyıkları yeni terlemiş bir Emre bırakıyorum 86 ya da 87 yılında şimdi avm olan okulumda! #şişliterakkilisesi Nasıl? #tbt” notuyla paylaştı.

Emre Altuğ'dan eğlenceli 'Yalı Çapkını' paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİREmre Altuğ’dan eğlenceli ‘Yalı Çapkını’ paylaşımıHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.